Facebookмобільні додаткищо нового

Як ви можете видалити все, що Facebook знає про вашу діяльність

Видаліть історію з'єднань з Facebook на інших веб-сайтах і додатках

Якщо ви користувач Facebook, proймовірно, не раз ви вибрали автентифікацію на сайті або підключення до програми за допомогою свого облікового запису Facebook. Це більш зручний метод, ніж створення користувачів на всіх веб-сайтах та у всіх додатках. Підключення Facebook до програми чи веб-сайту пов’язане з деякими витратами, яких ви теоретично не відчуваєте, але вони існують. Після того, як ми вирішимо підключитися до Facebook на веб-сайті або в додатку, компанія Facebook дізнається, в чому полягає наша сфера інтересів, і надаватиме рекламу та статті на основі цих наших зв’язків із сторонніми програмами.

Минулого року Facebook змушений був дозволити користувачам доступ, щоб видалити всю історію акаунтів у Facebook із сторонніх веб-сайтів та додатків. Хоча компанія оголосила, що це станеться ще в 2018 році, лише зараз, на початку 2020 року, користувачі матимуть такий варіант.
Він схожий на файли cookie та кеші в Інтернет-браузері (Chrome, Firefox, Safari. Opera тощо).
В останньому оновлення додатків Facebook для Android та iOS, Facebook представив користувачеві можливість видалити цю історію.

Як видалити історію взаємодії акаунта Facebook з веб-сайтами та програмами

Найпростіший - з мобільного додатку для Android або iOS. Перш за все, переконайтеся, що у вас є остання версія програми Facebook.

1. Налаштування та конфіденційність
2. Налаштування
3. Активність поза Facebook
4. Очистити історію

Після цього кроку вся історія взаємодії з третіми сторонами буде стерта, але майте на увазі, що можливо встановити автентифікацію після деяких веб-сайтів і додатків, де ви використовували свій обліковий запис Facebook для аутентифікації.

Ця операція не видаляє історію пошуку у Facebook або інші налаштування програми. Це суворо стосується взаємодії Facebook з третіми сторонами.

Теги

залишити коментар

Догори кнопки
близько