Facebookмобільні додаткиМОБІЛЬНІ ПОРАДИ

Як ми можемо відключити поблизу друзів (або повідомлення для цієї функції) в мобільних додатків Facebook

за останній час Facebook був доданий ряд Нові сайти мають для мобільний додаток, У тому числі друзі поблизу, Функція, яка дозволяє користувачам Поділитися uiasca розташування з друзями (або точніше сповіщення друзі користувач, коли він поруч з ними). Враховуючи, що ця функція є одним необов'язковий (Це залежить від користувачів, якщо вони хочуть використовувати його чи ні), щоб бути функціональним і друзі будуть, очевидно, його активізувати Мобільний додаток використовується на смартфон за умови (функція може точно вказати розташування користувач, якщо він хоче поділитися uiasca розташування на карті протягом певного періоду часу).

Найближчі Facebook-друзі

З функція включена, це не буде автоматично відключена, але користувач буде потрібно вимикати вручну то ви не хочете, щоб їх розташування відомо. До Сусідні відключити Друзі in Мобільний додаток facebook (Обидва Android і Ios), Ласка натисніть Докладніше> Найближчі Друзі> Налаштування місцезнаходження> Розташування Обмін (Таким чином, ви можете вести облік розташування Ви, але він не буде ділитися з друзями дивитися на Facebook).

відключити-довколишні-друзів

Якщо ви відчуваєте, друзі поблизу як особливість, яка порушує вашу конфіденційність і не хочете використовувати його, щоб знайти або розташовуватися на друзів (розташування може використовуватися спільно з друзями, або дивитися громадськість) Тоді вам просто потрібно, щоб Від (Як це За умовчанням встановлено значення), Або відключити за допомогою наведених вище інструкцій. Якщо ви не заперечуєте дивитися місцем розташування з друзями Поділитися на Facebook, але дратує Сповіщення відображаються ця функція, ви можете відключити повідомлення поштовху Натисніть на надання Докладніше> Налаштування облікового запису> Мобільна Натисніть.

Примітка: Щоб заспокоїти користувачів, що вважається порушенням конфіденційності найближчим союзникам, але ви не можете допомогти, але використовувати цю функцію, Facebook запевняє їх, що вони завжди можуть видалити його записав серверів даних соціальних мереж безпосередньо з установок програми Мобільний.

Теги

залишити коментар

Мобільні додатки, навчальні посібники та новини:
Як активувати найближчих друзів?, % Голка книга, близькі приятелі в'в фейсбук, Ce que nous faisons quand nous ne pouvons pas supprimer une partition | videotutorial.ro, вімкнуті Місцезнаходження сумісного j5, близькі приятелі в'в фейсбук за андроїд, डाउनलोड फेसबुक додаток, iz.prijatelja како на f.huawei .mo., طريقة تعطيل поблизу друг, чому я не поруч друзі ??, تفعيل близько друзі, % faceboock, інсталювати варіант проживання з приємністю, функціонувати поруч на Facebook, % Acevok, facebook мобільного Jeu плиток, близькі приятелі facebook, % Facebook, एच डी फेसबुक,
Догори кнопки
близько